28/1/09

El circ en el que ens toca viure



La veritat es que cada dia em costa més decidir el tema sobre el que he d'escriure, bàsicament perque els fets que cada dia passen i els polítics que ens governen ens estan donant cada dia mostres per donar-nos de baixa com a ciutadans o com a mínim com a contribuents que paguem el sou a autèntics gestors del tot incompetents. Anem per parts:

1. Un cop d'aire fa caure un poliesportiu i no hi ha responsabilitat de ningú. es demostra que en aquest país ni tant sols amb morts pel mig cap polític dimiteix.

Resulta que el poliesportiu es va fer sense que hi hagués una revisió de cap arquitecte com obliga la llei.

El President Montilla ens diu que la culpa és dels meteoròlegs que no van fer una previsió del tot acurada. Realment increïble. A més diu que es va dir als ajuntaments que no es realitzessin activitas a l'aire lliure, desgraciadament el correu es va enviar a les 16h del dissabte, 5 hores després del tràgic accident.
El Conseller Saura, absolutament desbordat pel càrrec és incapaç de reconèixer els errors i reconèixer que el telèfon d'emergències no va respondre com caldria.
2. Continuant amb el Conseller Saura que és un pou de ximpleries. Resulta que ara es dedica a anar a manifestacions en comptes de controlar-les, com exigeix el seu càrrec. Justifica la reducció de velocitat per evitar mort per asma. Provoca conflictes diplomàtics sense cap necessitat i que ha de suavitzar el propi President amb l'ambaixador d'Israel.
3. El gran ministre Sebastián ens diu que comprem productes nacionals i no anem a esquiar als Alps, que ho fem als Pirineus, Jo no sé en quins entorns es mou però jo no conec a ningú que vagi a esquiar als Alps el cap de setmana i la gent que jo conec quan va a comprar mira els preus i si el producte italià és més barat que l'espanyol comprem el barat, suposo que el Ministre Sebastián no sap que és arribar just a final de més.
Per cert aquesta campanya pro-productes espanyols recorda a les que es feien durant el franquisme. La veritat és que les coses es repeteixen. I també li diria al Sr. Ministre que a casa meva no han arribat les bombetes que ens va prometre per estalviar energia.
4. Finalment, el President Zapatero es presenta a un programa de televisió i diu que les armes que Espanya està venent a Israel no serveixen per a matar i que ell no va prometre mai la plena ocupació. Sort que també hi ha gent que tenim memòria i recordem el rètol "Por el pleno empleo" amb el que es va presentar a les darreres elecions quan tothom veia la crisi excepte ell que no la va reconèixer fins que la cua d'aturats va arribar a Roma.
En fi continuarem pensant que algún dia tot canviarà i deixarem de viure en un permanent circ. La desgràcia és que en un circ ens ho podem passar bé però amb aquesta colla només patim vergonya.