1/8/08

Alguna tonteria més?



Aquesta setmana el Ministre de la corbata, el Sr. Sebastián, ha fet públiques les mesures que el govern pendrà per tal d'estalviar energia, una vegada més sembla més una comedia que un plà seriós. Entre altres ximpleries, el govern ens diu que ens regalarà dues bombetes de baix consum, una el 2009 i l'altra el 2010, en total 49 milions de bombetes (espero que no les comprin a un empresari "amic"). Una altra proposta es que els aires condicionats estiguin a 26ºC, és a dir temperatures tropicals a les oficines, per això no cal posar la refrigeració. I l'última destacable és que agafem el metro, suposo que ell donarà exemple.

Com que es tracta de fer propostes sense sentit però que ens facin riure aqui van unes quantes, a veure si el Sr. Ministre em fa cas:
1. Ni refrigeracions ni ventiladors. Cal recuperar el ventall per tal de baixar la temperatura.

2. Corbata fora, pero també camisa. A partir d'ara tothom amb samarreta "imperi" a les oficines. A més es pot complementar amb bermudes i xancles.

3. Prohibir l'ús del cotxe. A partir d'ara només circularan bicicletes i patins. Tothom ha d'anar a peu.

4. A partir de les 21h toc de queda als carrers i així no caldrà il·luminació.

5. Plà per a subvencionar les espelmes. A casa s'ha de sopar amb espelmes i així es fomentarà el romanticisme en les parelles i en conseqüència tambè pujarà la natalitat.

6. Cal prohibir les cuines de gas o elèctriques. Cal tornar a les cuines de carbó.

7. El mateix amb les neveres, cal tornar a les neveres de gel. L'aigua freda l'aconseguirem amb el clàssic "botijo".

Així podriem estar molta estona però reconec que encara que m'hi posi, no puc igualar la capacitat del govern socialista per a dir ximpleries per tal de no parlar de la crisi, ja que mentre parlem del Ministeri de la Igualtat que només fa tonteries i el d'Indústria que només parla de corbates, no es parla de l'atur, dels preus, de la recessió o de la baixada del consum.