3/8/08

Quan matar surt barat.


Si hi han coses per les que la gent s'ha d'indignar, el que passar dissabte passat és una d'elles. El terrorista i assassí Iñaki De Juana Chaos va sortir en llibertat després d'haver complert 21 anys de presó per haver comés 25 assassinats. És a dir menys d'un any per mort.

És indignant que en aquest país surti tan barat matar a sang freda a tanta gent i més quan resulta que aquest personatge mai s'ha penedit del que va fer i a sobre disfrutava amb cada un dels assassinats que anava cometent la banda terrorista ETA.

El més greu i que fa pensar que en aquest país alguna cosa falla és que el monstre anirà a viure a un carrer de Sant Sebastià on hi viuen 5 víctimes d'ETA, i el més greu és que al pis inmediatamnet superior al seu hi viu la vidua d'un militar assassinat per ETA.

La cessió que va fer el govern quan l'assassí va fer aquella ficticia vaga de fam ja va ser escandalosa i probablement hi haurà alguna manera per evitar aquesta humiliació a l'Estat de dret i a la llibertat o això vull creure.

Tot és una gran vergonya i sembla mentida que en aquest país escribint un llibre o fent macramé a la garjola, personatges d'aquesta calanya puguin redimir condemna.

Sempre he estat del costat de les víctimes i ara encara més. Sempre he cregut que cap idea mereix una gota de sang i el terrorista l'únic que es mereix és podrir-se a la presó, sense redimir condemna i amb el compliment íntegre de les condemnes sense cap compasió, o millor dit amb la mateixa compasió que tenen ells quan maten a gent innocent.

El terrorisme només ha de tenir un final i és la presó i l'aplicació de l'Estat de dret.

A totes les víctimes, ara més que mai, una forta abraçada.