13/9/08

I segueix de Ministre!!!!!


La veritat és que per moltes coses que hagi sentit no em deixo de sorpendre quan escolto a algún polític parlant de la situació actual en la que ens trobem a nivell econòmic.

Ara fa uns dies el més que probable pitjor Ministre d'Economia que hi ha hagut mai a Espanya, Pedro Solbes, va dir que si Espanya entrava en recessió seria bo ja que es netejaria l'economia.

És realment increïble que un personatge que suposadamnet és socialista vingui a dir que els més de 2 milions i mig de parats són fruit d'una neteja i que en definitva és bo pel sistema.
Miri Sr. Solbes, el que relament cal netejar d'Espanya és a tots els politics que com vosté mostren una inmensa inutilitat per afrontar els problemes i que sota l'imatge de socialisme enganyen de manera deliberada als votants per tal de perpetuar-se en un càrrec per por a no poder guanyar-se la vida de cap altra manera que a través de la política.

Jo ja estic fart de veure com tenim actulament al Govern persones que es poden definir com la gent amb la cara més dura que mai hem vist i que poden mentir amb el rictus absolutament seriòs, rient-se de la gent que de bona fe els hi va donar el vot.

El més fort, per a mi, és que encara la gent que va ser enganyada per aquesta gentola, els defensi quan són ells els que més directament estan patint la lamentable situació econòmica a la que ens han portat.

Espero que algún dia la classe política és regeneri i poguem tornar a tenir a polítics de talla, com de fet passa a bona part d'Europa, cal dir que casualment dels grans polítics actulament en servei a Europa cap és socialista. Fora bo que en prenguéssim nota.