25/10/08

Els límits de la caradura


La veritat és que no puc imaginar fins a on arribaran les actuacions indecents dels polítics que lideren al Generalitat.

Aquesta setmana apareix la noticia de que en plena crisi i quan se'ns diu als ciutadans que cal apretar-se el cinturó. el President del Parlament es gasta més de 9.000 euros dels nostres impostos en incloure una taula i una Tv al seu flamant Audi A-8 Limusina que ja ens havia costat més de 80.000 euros.

Això és ser d'esquerres?Era per això que les esquerres havien de governar Catalunya? Aquest impresentables no són d'esquerres ni res la seva única ideologia és el profit personal ja que són uns personatges que mai haguessin pensat arribar on han arribat i cobrar el que cobren anant a treballar cada dia.

Aquest es un exemple més del problema dels polítics professionals. La gent que no sap que és gunyar-se un sou anant a treballar cada dia, no poden valorar el que aconsegueixen perqué es pensen que la vida és tant fàcil com la que ells ténen.

El més interessant, es que aquesta setmana el Parlament ha aprovat la creació de l'oficina antifrau, curiosament a instància d'ERC. Potser el que haurien de fer en primer lloc es controlar els excesos dels seus companys de partit.
Pensar que cada dia alguns anem a treballar per a que a través dels nostres impostos alguns personatjes totalment incapaços per tenir una vida laboral normal puguin viure amb aquests luxes, em fa rumiar fer-me objector fiscal

Per cert és dia 25 d'ocubre i el President del Parlament encara no ha dimitit, ni tant sols s'ha explicat.