16/11/08

Per la llibertat d'expressió.

Ara fa pocs dies el CAC (Consell de l'Audiovisual de Catalunya) ha fet pública la llista de noves emisores de ràdio a les que ha donat concessió. La sorpresa éha aprofitatat per a suprimir la concessió a algunes ràdios, entre altres a la cadena COPE a Lleida i a Girona.

Vagi per davant que no estic d'acord amb moltes de les coses que a l'emisora episcopal es diuen, però defensaré el seu dret a dir-les, no es pot defensar el dret a la llibertat d'expressió només quan ens convé.

La veritat es que el CAC ha actuat una vegada més com a òrgan censor premiant a empreses de comunicació que no generen gaires problemes al Govern de la Generalitat actual i ha volgut perjudicar de manera deliberada a empreses com la Cope, Punto Ràdio o més sorpresivament al Grup Zeta.

Cada vegada tinc més clar que a Catalunya l'ideologia imperant està liquidant qualsevol debat i l'oposició ja pràcticament no disposa de mecanismes per tal d'expressar les seves opinions. Cada vegada menys sectors s'atreveixen a opinar en contra. Ja se sap, com diu el refrany qui té el cul llogat no seu quan vol.