12/7/09

Quin mal exemple!!!!



Aquest és l’apartat de L’Estatut que marca el termini per a l’aplicació del sistema de finançament. L’Estatut d’Autonomia va entrar en vigor el 8 d’Agost de 2006. Cadascú pot fer els seus càlculs.

DISPOSICIÓ FINAL PRIMERA. APLICACIÓ DELS PRECEPTES DEL TÍTOL VI
1. La Comissió Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals Estat - Generalitat ha de concretar, en el termini de dos anys a partir de l'entrada en vigor d'aquest Estatut, l'aplicació dels preceptes del títol VI.
2. Els preceptes del títol VI es poden aplicar de manera gradual atenent llur viabilitat financera. En tot cas, aquesta aplicació ha d'ésser plenament efectiva en el termini de cinc anys a partir de l'entrada en vigor d'aquest Estatut.

Avui el Govern espanyol i el Tripartit català han obert la veda per tal que els ciutadans incompleixin les lleis. Si un Govern ho pot fer, els particulars entenc que també. El resultat resulta molt perillós d’imaginar.

Estic esperant quin mitjà de comunicació publica les dades en funció del que diu la llei orgànica que varen aprovar les Corts Espanyoles i que és l’Estatut d’Autonomia de Catalunya.