14/6/08

LA POLÍTICA NECESSÀRIA

Ara fa uns dies, vaig poder estar en una de les presentacions que el President Jordi Pujol està fent de les seves memòries, concretament la que va fer al Centre Cultural "Els Propis" de Nou Barris.
Encara avui el President Pujol segueix sent un referent per a molta gent i l'assistència a l'acte d'unes 200 persones ho va deixar clar.
La veritat és que un cop setides les seves paraules em pregunto com és que ja no hi han politics d'aquesta pasta.
Actualment vivim uns moments en els que els polítics, per regla general, actuen per oportunisme i electoralisme, als dictats del màrqueting i a cop d'enquesta deixant de banda els interessos de país per tal d'afavorir els interessos de partit.
Ara que està de moda parlar de la desafecció política, caldria reflexionar sobre les causes per les que es produeix, i al meu entendre és degut a la gran distància que els politics han volgut marcar respecte a la ciutadania.
Els polítics han esdevingut una "casta" pròpia allunyada de la realitat i molts han fet de la política la seva professió.
Ara que diferents partits polítics aniran fent els seus respectius congressos seria un bon moment per a que tots plegats reflexionin i segueixin l'estela que un dia va iniciar el President Pujol.
No em vull resignar, entre tots ho farem!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sr Collado es Vd una gran persona, no cambie jamas. Arahuacos. Felicidades y que lo pase bien en Croacia