21/6/08

Crisis, com sempre, no per a tothom.


Aquesta setmana dues notícies m'han cridat l'atenció per sorprenents, una en sentit positiu i l'altra en sentit negatiu.


La positiva, i sóc conscient que molta gent em portarà la contrària, és que Esperanza Aguirre ha decidit congelar el seu salari, i el de tots els alts càrrecs de la Comunitat de Madrid, per aquest any i el proper. Sóc conscient que per a molta gent és una mesura populista, però en aquest moment en que moltes famílies estan patint per tal d'arribar a final de mes, és bo que alguns polítics facin gestos i no inflin encara més els seus sous, que en alguns casos estan desorbitats, si considerem la seva experiència laboral o els seus estudis. Només espero que l'exemple de la Sra. Aguirre el segueixin la resta de polítics, que sovint es troben tant allunyats dels problemes dels ciutadans, i que ho segueixin especialment els polítics d'esquerra que tal i com diuen miren pels interessos de les classes desafavorides i no facin com el President de la Diputació de Girona (ERC) que el primer que va fer en entrar al càrrec va ser apujar-se el sou.


Un atre tema és la segona notícia, ja que resulta que ara el Senat ha decidit comprar 725 aparells de telefonia mòbil per tal de renovar els que ara disposen ses senyories. D'aquests, 300 seran de gama alta, amb connexió a internet i correu electrònic, en total una despesa a càrrec dels nostres impostos de més de 2 milions d'euros. És molt soprprenent que davant tot el que està passant a Espanya la prioritat dels nostres parlamentaris sigui renovar els seus aparells de telèfon per a poder jugar als plenaris.


Al final serà veritat allò que va dir el ministre Solbes que la culpa de la pujada dels preus era dels consumidors, ja que quan anaven al bar, deixaven una propina d'un euro en les consumicions. Quina Barrra aquests ministres!!!!


Per cert, serà casualitat que la crisis dels anys noranta i l'actual només tinguin dues coses en comú?? I aquestes siguin que hi ha el mateix govern socialista amb el mateix ministre d'economia???


Jo no crec en les casualitats.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Asi es como da ejemplo este Gobierno que tenemos, cambiandose los moviles, no tienen verguenza. Presentese a las proximas elecciones Sr Collado, ya tiene su primer voto.Arahuacos

Anònim ha dit...

Viva España y viva el Sr Collado! Arahuacos