7/7/08

AL LORO!!!!




Primer de tot vull dir que el Sr. Joan Laporta no ha estat mai Sant de la meva devoció, més aviat tot el contrari. Crec que ha estat un personatge bastant dubtós en la història del Barça, ja que va ser el creador de l'oposició dins un club esportiu, cosa desconeguda fins la seva entrada en joc contra el President Núñez.

El Sr. La porta ha estat la persona que ens va descubrir què era presentar una moció de censura a un club de futbol i ara li ha tocat tastar la seva pròpia medicina.

La raó que em porta a parlar d'aquest tema és el resultat del vot de censura que va tenir lloc ahir 6 de juliol. Més d'un 60 % dels socis li han dit al President que torni a casa a dedicasr-se a la seva feina i deixi ja el FC Barcelona. Estatutariament la moció no ha prosperat ja que per a que així fos calia un 66% dels vots a favor de la moció.

Doncs bé, el que resulta més curiós és que el Sr. Laporta ara fa 10 anys, quan va intentar censurar sense èxit la gestió del President Núñez va dir que amb només amb un vot de diferència a favor de la moció el President Núñez hauria de dimitir. UIII!!! com han canviat el temps.

La veritat és que jo considero que ningú que tingui en contra al 60% dels socis d'una entitat pot ser el President de la mateixa, però bé, intentar saber la moralitat d'aquest sinistre personatge m'obligaria a estudiar psicologia.

Només un excès de poca vergonya o unes ansies de poder sense límit justificarien la seva continuitat al front del Barça, i la veritat no sé que és pitjor.

Veient ahir les declaracions del Sr. Laporta dient que havien estat legitimats per les urnes, em recorda al polítics populistes sud-americans, que sempre justifiquen les seves accions encara que la gent no les recolzi.

El personatge, cal dir que s'ha beneficiat molt del tipus de periodisme esportiu d'aquest país, que a vegades només es mou per interés propi al marge de l'objectivitat. La veritat no sé quin periodisme és més parcial si el polític o l'esportiu.

La veritat és que sempre s'ha dit que el Sr. Laporta es volia dedicar a la política. Veient aquests dies les noticies repecte a pseudodictadors africans o populistes a l'Amèrica llatina, li recomanaria que anés triant un país per a cobrir el seu ego, però que en cap cas trii Catalunya.