10/7/08

Preparat per al Congrés!!!!


Demà comença a Barcelona el XVè Congrés de Convergència Democràtica de Catalunya en el que participaré com a Delegat en representació de l'Agrupació de Nou Barris i serà ja, el meu tercer congrés del Partit.

Ara, abans de començar m'agradaria fer unes reflexions sobre com hauria de sortir el nostre partit d'aquest Congrés.

1. CDC ha de continuar sent la força política majoritaria del nostre país i en la propera convocàtoria electoral ha de tornar ha ser la força que encapçali el Govern de la Generalitat.

2. S'ha de transmetre als ciutadans un missatge clar i directe, fent veure les propostes que ens faran tornar a recuperar la confiança majoritaria dels catalans.

3. La direcció ha d'augmentar el contacte directe amb les bases per tal de rebre les opinions dels ciutadans. Els partits els formen els militants de base i la democràcia hauria d'anar d'abaix cap a dalt i no a la inversa.

4. Catalunya ha de tornar a ser un referent i això només es pot aconseguir amb il·lusió i empenta. Aquesta il·lusió s'ha de transmetre a la ciutadania, així com l'orgull de pertànyer a un gran país.

5. Un partit no pot caure en personalismes, el projecte ha de ser comú i majoritari i la direcció nomès són la cara pública d'un projecte global.

6. Cal establir punts de relació amb la societat, amb constant contacte amb entitats per tal d'aconseguir el que sempre ha representat el catalanisme, que històricament ha estat una xarxa de persones en defensa d'un ideari.

7. Cal denunciar de forma permatent, l'anestesia a la que ens han sotmés els socialistes i l'esquerra en general. A Catalunya tenim l'esquerra més antiga ideològicament de tot el món occidental ja que no han evolucionat gens des de la transició.

8. El nostre projecte és el que més cotes de benestar ha donat a Catalunya, ho hem d'explicar per engrescar a la gent a que vingui amb nosaltres. Cal capitalitzar el descontentament existent a la societat catalana.

9. La política serà propera al ciutadà o no serà. Cal parlar del que realment importa al ciutadà i no fer debats esterils que només serveixen per a separar i no per a unir.

10. Catalunya no es pot permetre molts més anys de desgovern i CDC pot retornar la il·lusió.

Estem preparats i ho farem!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sr, Collado. Soy fanático de su blog. Podría usted escibir en Castellano para poder enterarme un poco más de lo que opina? Gabriel García Márquez.