4/7/08

Ara la corbata!!!!


Sovint quan veig accions o declaracions del Govern espanyol acostumo a pensar qué hem fet els ciutadans per a merèixer uns polítics com aquests (també em passa amb el Govern de Catalunya). M'explico, aquesta setmana durant el Plenari extraordinari del Congrés dels Diputats el Ministre d'Indústria, Sr. Miguel Sebastián, es va presentar sense corbata cosa que no va agradar al President del Congrés, el Sr, Bono. Aquest va regalar-li una per tal de que el Sr. Ministre anés al Plenari com a d'anar un Ministre i no com quan un va a una calçotada.


El Ministre va negar-se a anar vestit amb corbata i ha declarat que fins a l'octubre no se la posarà per tal d'estalviar energia. Sembla ser que ha recomanat als treballadors del ministeri que no en portin per a poder tenir l'aire acondicionat a 25º.


El que jo no entenc és la relació entre la corbata i la despesa d'energia, ja que desconec la calor que et pot donar una corbata. Jo, que també n'he de portar, i amb molt de gust per cert, no m'he trobat mai que aquesta peça de roba em faci venir calor, si no que sempre l'he portat sense fer-ne una qüestió ideològica.


A Catalunya ja ens hem mal acostumat a que els senyors polítics vagin a actes sense corbata i sense complir en moltes ocasions les mínimes normes d'etiqueta. Segur que tots aquests polítics si haguéssin de buscar una feina com a executius d'una empresa, el primer que farien seria posar-se una corbata per tal de donar una bona impressió, llàstima que de tots aquest molt pocs saben el que és passar una entrevista de feina.


Portar corbata no té res a veure amb ser de dretes si no simplement a saber anar en cada moment com és necessari.


Si a un Ministre o a un Diputat no li agrada anar amb corbata o vestit com cal, que renuncii al seu càrrec, ja que al cap i a la fi és el seu uniforme, ja que molta gent cada dia va a treballar amb uniforme i no protesta, cobrant molt menys que els nostres representants.


Per tot, Visca la corbata!!!!

2 comentaris:

@JoakimVivas ha dit...

Doncs si, sincerament! La llàstima o potser la sort, és que tota aquesta Patum de gent si van a una entrevista de feina, doncs...sortiran corrent quan els hi diguin que han de treballar!

Genís Boadella i Esteve ha dit...

Jo diria que el problema és que això derivarà fàcilment a si és més o menys d'esquerres portar corbata o no...

et recomano aquest article de l'amic Jordi Torrents:

http://reputaciononline.blogspot.com/2008/06/viste-informal-y-ahorra-energa.html