24/7/08

Ja n'hi ha prou!!!!!


Fa uns dies qu estic descobrint qué és el socialisme real, és a dir, el que practiquen els socialistes quan governen. Ara resulta que per tal de intentar lluitar contra la crisi (terme que sembla no poden utilitzar els membres del PSOE) han decidit gastar 300 milions d'euros en comprar terrenys per tal de fer vivenda de protecció oficial. Jo creia que els socialistes el que feien era socialitzar els beneficis (és el que vaig estudiar a la facultat quan feia ciència política) però ara resulta qué com que els constructors sembla que ja no fan tant de negoci amb l'habitatge, cal ajudar-los de manera indirecta comprant els seus terrenys. Per tant ara el que es fa és socialitzar les pèrdues.


Aquests socialistes, estan disposats a ajudar a tots els sectors amb problemes o només als grans empresaris que durant anys s'han enriquit sense pensar en el conjunt de la societat??? Cal recordar que el greu problema de la vivenda es deu a que durant anys els constructors han inflat de manera escandalosa el preu de la vivenda, intentant obtenir plusvàlues de fins al 30% en cada construcció.


D'altra banda ara estem veient que ni les xifres d'atur, ni de creixement econòmic no són les que el Sr. Zapatero ni el Sr. Solbes ens van dir abans de les eleccions del 9 de març, es demostra una vegada més que els socialistes són els grans mestres de la mentida i del rentat de cervell. Fins i tot actualment els comptes de l'Estat es troben en números vermells.


Algú es pot imaginar que passaria si aquesta crisi l'estigués gestionant un govern del PP??? Algú sap on estan els sindicats, grans defensors dels treballadors??? I els mitjans de comunicació, per què aquesta complicitat amb el govern??? A mi només em ve al cap una paraula per definir aquestes actituts i és la paraula castellana "paniaguados".


Finalment, algú recorda el debat Solbes-Pizarro d'abans de les eleccions en que els "palmeros" van donar com a guanyador el gran ministre Solbes??? Potser seria bo que Antena 3 el tornés a emetre i veure qui va enganyar de forma deliberada als espanyols.


Quina llàstima que Espanya sigui un dels pocs països occidentals on no hi ha cap esperit crític amb segons quin polítics i on a més no hi ha memòria.